en missbildad filur

Tja ;D
Gjorde en liten snubbe i bläck här som ni ser. En ful jäkel blev det, hihi, fast lite söt ändå kanske ;D.

duvan

Tja ;D
Det va en liten flicka som ville att ja skulle rita ett förslag på tatuering till henne, typ en typ en duva eller apa sa hon, så ja gjorde en duva ;D så här blev det iaf haha..


soom ett djur, en liten ...?

Tja ;D
Kände för att rita nåt klövdjursaktit o: det brukar jag typ aldrig göra.. men om man kan anatomin på människor äre inte sååå svårt. För anatomin på människor är väldigt lik den på andra däggdjur.. det är bara att benen är lite olika långa, och att de har typ förändrats lite (;.


vem fan äre här då ?

Tja ;D

Ja är inte sån person som brukar rita av saker så mycket, men det är bra övning ;D, fast javetinte om man kan sejja att ja har ritat av nån bild, på personen nedan, har ju kollat på massa bilder, så det finns inte nån bild som är i samma vinkel som denna. javet att ja kan bättre än det här, men pallar inte mer nu (; och bläck är svårt att sudda, men gissa vem det är :d ! ! !


min teckning på kläder

Tja ;D
En snubbe som heter Robin frågade mej om han kunde få använda min bild som motiv till en tshirt. Han ville ha den på sin blogg, där han oxå har lagt ut andra kläder som han designat, och annat. Ja tyckte iaf tshirten blev nice och även linnet, ja han gjorde två varianter ;d, synd bara att den inte finns att köpa (än) ;).

Robin Winberg <-- hans inlägg om kläder med mitt tryck

Klicka på bilder för att se större


huvudarming

Tja ;D var sugen på att rita lite med blyerts (; det blev en sånhär sak o: (en stark punkare, eller nån såndär rockare)


orange bastard


Tja ;D
Det va fan rätt kul det här med att blogga ;p kul å rita är iaf (y men bilden här nedanför har ja gjort med airbrush... den tog väl inte så lång tid att göra, men jag gillar den lite iallafall ;D nu ska ja nog ut å springa pusss<3  

dreamer

Tja ;D andra inlägget nurå. Är jävlit trött idag, har vart och vaktat båtar inatt så jag somna inte förän typ 7 hheheheh, men det va spännande ibland (y. Dagens bild är gjord i kulspetspenna imotsats till gårdagens som va gjord i tush ;pPpPpP. ja gillar minen snubben på bilden har, han verkar ha en skön stämning i skallen (h.


död jordärtskocka

Tja ;D nu har man ju skaffat blogg och sånt då å det kommer inte va en sån här fjortisblogg med massa bilder på mej själv, även om det kanske hade funkat oxå ;). Detta kommer va en blogg med bilder som jag ritat, kommer typ att lägga ut bilder  2 gånger i veckan, så ja, om man vill se nya grejjer av mej får man kolla in ibland. Här nedanför är min första bild, lite depp kanske, bror på hur man ser på saken (; men pusshej nu ska ja se på californication <3


RSS 2.0